fredag 9 november 2012

Una titelio

Hola amigos!

Hur glad är inte jag över att ha tillbaka mina amigos? Typ: SÅHÄR glad va. För att inte tala om vatten, värme och el samt mitt eget crib. Så för oss är Sandys mörka dagar över, nu gottar vi oss åter igen i wifi och morgonkaffe.
Men det var ett tag sen vi fick tillbaka powern, vi kilar stadigt på en vecka tillsammans nu. Och det har hänt mycket sedan dess, det har blivit pisskallt OCH det historiska presidentvalet som slutade med ett happy ending för alla.

Under valdagen jobbade jag till sju, men papporna var ute på celebratiobsfest för senator gillibrabd så jag bjöd över Sara och Anna för en intensiv valvaka. Vi beställde hem pizza och satt på golvet framför tvn medan Scott skickade sms om vad det var dom hände. Senare på kvällen kom papsen hem igen, så då satt vi där allesammans och tittade på när Obama vann. Friska vindar av seger for genom rummet. Sedan somnade jag och Scott i väntan på Obamas tal.

Kallt har det blivit också. Det har snöat, och det blåser så att benmärgen fryser till is. Förjävligt e vad de e. Så vi fördriver kvällarna med mat och vattenpipa. Vi skrattar och pratar och värmer upp våra frusna kroppar med lycka och kärlek. Låter det inte underbart? MMM.

Adios amigos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar