söndag 11 november 2012

Hejsan mamma och pappa.

Jag lider av sömnbrist. Eller brist på självdisciplin, men det ena leder till det andra ni vet.. Ikväll var tanken att jag skulle vara hemma vid tolv, men tiden går fort när man har roligt och innan man ens hunnit säga hejdå har klockan hunnit slå halv två. Vi har hittat en sådan mysig liten afghansk (?) restaurang där vi sitter i stort sett varje kväll. Det är ett litet ställe gömt bakom en byggbdasrölkbibg - se, det är därför jag ogillar att skriva från iPhonen, jag får inte till flowet - byggnadsställning ska det vara. Väggarna är mörkt röda med mattor och folkdräkter upphängda, ljuset är dämpat, det spelas musik a la arabiskt tema och dom har de fetaste vattenpiporna. N to the ice: riktigt nice.

Idag har jag jobbat och det har varit en riktigt bra dag. Barnen har varit snälla / jag har orkat lirka och leka för att undvika melt downs och övriga katastrofer. Vi var till parken och lekt och i rabatterna låg det fortfarande kvar snö från onsdagens lilla snöstorm. Så barnen fick en näve snö att leka med, vilket var väldigt fascinerande; De upptäckte att snö SMÄLTER om man har det i handen eller lägger det i fickan. På hemvägen gick lilltös'n med en Snöbit i båda händerna och innan vi gick in i porten placerade hon den varsamt på marken, vinkade Hejdå och så fort vi kom innanför dörren kom putläppen fram, tårarna började rinna och på det följde ett väldigt högfrekvent läte: I miss my snoooow! Oj vad jag skrattade.

Efter jobbet mötte jag upp Anna, Christian och Inna för middag på en väldigt tjusig restaurang. Motsatsen till vårat afghanhak. Det var banne mig den bästa pizzan jag ätit.

Imorgon ska vi åka till williamsburg och förhoppningsvis hitta massa goa second hand-butiker där priserna faktiskt motsvarar att kläderna gått i andra hand. Ja.

Godnattttt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar