tisdag 9 oktober 2012

unga mödrar, nagellack, toaletter och pumpor.

 
Hola amigos.
 
Här går det bra, eller det rullar på. När jag jobbar så känns allt väldigt intensivt. Jag glömmer bort att duscha, jag hinner inte äta frukost och jag minns sällan om jag borstade tänderna på morgonen. Jag skulle vilja väcka dom tidigare om mornarna för att slippa stressen/jag hinner borsta tänderna/äta frukost/vi kommer i tid till skolan - MEN dom där minutrarna kan vara såå avgörande, jag vill inte väcka dom för tidigt för då kommer dom gråta/gnälla/inte vilja äta istället. Det är en balansgång som jag snart skall bemästra.
 
 Idag har jag varit på playdate nere i SoHo. På vägen hem gick jag in på starbucks med tvillingvagnen och när mitt kaffe var klart sa kaffepojken "there you go ma'am". Sedan trippade jag ner längs broadway med tvillingvagnen i en hand, Iphonen i en och en kopp kaffe i den tredje.. Jag känner hur folk tittar på mig medlidsamt när jag kommer med barnvagnen - Nej, vill jag säga, det är inte mina barn. Ännu värre är det när jag är ute och går med någon av papporna. Nej nej nej!!! vill jag säga då.
 
Pappa no 2's mamma är här vilket underlättar arbetet, även fast jag ibland blir lite nervös av att jobba i hennes närvaro. Det är ändå farmor vi pratar om, en farmor som vet precis hur det ska gå till. Så jag har varit lite orolig över vad hon tycker om mig, men så ikväll berömde hon mina naglar. Och jag är tillräckligt mycket lady för att veta att när man får beröm för sina naglar är det mycket mer som står på spel = hon tycker jag är helt OK.
 
What else.
 
Jo. Här i amerikat finns små medtagbara toaletter barnen kan använda när det krisar som mest. Denna medtagbara toalett medtages då överallt, för nöden har ingen lag. Kriser kan inträffar vartsomhelst. I mitt fall inträffade krisen på lekparken. Hur obekväm jag kände mig när jag packade upp den här toaletten, försökte hitta ett lämplig plats för barnet att bajsa på i denna helt öppna park, kan ej jämföras med när jag knöt ihop påsen med avföring och gick och slängde den i en soptunna. Det kändes så fel. SÅ fel. Inte ens efter elva år med hund känns det helt okej att plocka upp hennes bajs. ..ja.
 
Eh.
 
Igår gjorde vi pumpor i alla fall. Papa no 2 tyckte att något saknades för pumpa 1 och 3 och limmade fast pappershår i färgerna grönt och vitt. Jag tycker dom ser ut som jamaicanska hippies. Det är de finaste pumporna jag vet. Jag och Bella ska gå i den stora halloweenparaden. Förra året hade familjen varit och trick och treetat down town och på vägen hem hade dom ej kunnat passera 7th avenue med bilen pga karnevalen. Så jag taggar. Jag ska klä ut mig som bara fan, jag ska vara en pumpa fast ännu bättre och jag kommer INTE vara den enda som är utklädd. Inte i år. HAHAHA
 
 
HEJDÅ 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar