fredag 24 maj 2013

Los Angeles del 1

Hejsan kamrater.
 
I Fredags åkte jag till Los Angeles, efter många timmar på buss och flyg kom jag fram och möttes av BÄM BÄM BÄM
 
Vicke Vire-> the major hunk
 Vi började med att promenera ut på Santa Monica Pier, cirkus 5 minuter från hostlet jag bodde på.
Vi spanade ut över böljan den blå och tänkte på livet.  
 
Vi gick längs med the promenade tills Viktor började jobba. På kvällen möttes vi upp igen och tog bussen till Rodeo Drive. Det var ganska tomt där men vi gick runt en sväng, genom Beverly Hills och sedan tillbaka till där vi kommit ifrån. Vi gick i en hel evighet och letade restaurang, och precis när allt hopp om middag försvunnit hittade vi en liten, mysig, italiensk restaurang. Vi satte oss på uteserveringen under ett skimrande träd och åt supergod mat och hade en hemskt trevlig kväll, sådär trevligt man bara kan ha det när man tror att det inte ska bli något alls.
 
Lördag.
 
 Lördagen hade ett mission: vandra upp till Hollywood-skylten.
 Men först gick vi Hollywood Boulevard och kollade på stjärnorna i marken.
Det visade sig att Vire och Matt Damon har samma skostorlek.
 Det var sjukt mycket tursiter och coola dudes som försökte sälja egengjorda demos, vi såg darth vader och Samuel L Jacksons karatkär i Pulp Fiction, så vi flydde kosan och gick till Mels som är en gammal diner från 50talet. Inredningen gick fortfarande i 50talsstil och de stod juke boxar på bordet. Vi spelade Chuck Berry's Maybeline, drack milkshake och åt hamburgare. Jag rockade i Ralph Lauren-skjorta.
 Efter lunch började vi vandringen. Vi gick förbi ett citronträd, fint.
 

Det var stekigt varmt och svetten rann.
 Utsikt much?
Instagramin' thy hollywoodskylt
Och det var det äventyret! På kvällen åt vi middag med några andra nannyz från LA, sedan satt vi på piren och filosoferade tills klockan blev mitt i natten. Och det var fredag och lördag, se LA del 2 för den spännande fortsättningen.
 
*CLIFFHANGER
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar